תחילת מבצע עיקור וסירוס חתולי רחוב 2018

המועצה המקומית קדימה צורן , שמחה להודיע על השקת מבצע "עיקור וסירוס חתולי רחוב – 2018"

במסגרת המבצע ילכדו חתולי הרחוב ע"י לוכד מוסמך , (שיסמן כל חתול באשר למיקום המדויק ממנו נלקח), יועברו למרפאה וטרינרית , שם יבוצע בהם ניתוח סירוס לזכרים או עיקור לנקבות, ובנוסף יחוסנו נגד כלבת, יטופלו כנגד תולעים , ובמידת האפשר יקבלו טיפול גם לבעיות הניתנות לאבחון ולטיפול חד פעמי. לאחר 24 שעות יוחזרו כל החתולים למקום ממנו נלקחו , זאת לאחר שסומנו ע"י קטימת קצה האוזן השמאלית (סימון מוכר ומקובל - בן לאומי).

בעלי חתולי בית מתבקשים שלא לשחרר את חתוליהם לרחוב , לפחות ללא שהם מסומנים בקולר עם שם הבעלים עליו, פן ילכדו כאחד מחתולי הרחוב!

תושבים המעוניינים לעזור במבצע זה, ולהנחות את הלוכד באשר למיקומם של חתולי רחוב הידועים להם , מוזמנים ליצור קשר עם מוקד המועצה בטלפון מספר 09-8902999